Vprašanja

 • Želimo intenzivno preživeti cel dan.

  Dnevni gostje lahko izkoristite dane možnosti, ki jih nudi narava, kot so skupinski in družinski pikniki, sprehodi, nabiranje gob, borovnic in kostanja, ...

  Radi bi organizirali seminar. Imate ponudbo za to?

  Organiziramo izobraževalne dogodke kot so seminarji, tiskovne konference itd. za podjetja, društva, šole, vrtce, turistične organizacije, LEADER programe, mreža za razvoj podeželja, druge institucije.

  Pri vas bi radi preživeli krajši dopust. Imate kakšen program za preživljanje prostega časa?

  Za stacionarne gostje, ki želite preživeti dalj časa (nekaj dni) smo pripravili predloge za pohodništvo, kolesarske izlete. Imamo tudi predloge za obisk znamenitosti v bližnji in daljni okolici.

  Lahko igramo mali nogomet?

  Seveda. Poleg objektov se nahaja igrišče za mali nogomet.

 • Ali imate kaj za večerno sprostitev?

  Imamo velik lesen jacuzzi, ki se nahaja pod toplarjem, tako da se ga lahko uporablja tudi ob slabšem vremenu. Poleg tega lahko npr. organiziramo romantično večerjo na razglednem stolpu, kjer lahko opazujete zvezde tudi s teleskopom.

  Je možno predvajati video predstavitev.

  Na voljo imamo projektor in veliko platno. Ogled je možen tako zunaj kot notri. Imeti morate samo računalnik z materialom, ki ga želite predstaviti.

  Imamo posebne želje. Bi znali pomagati?

  Če je le v naši moči vam bomo ustregli. Naš moto je, da se stalno prilagajamo in razvijamo v skladu s pričakovanji in željami naših gostov.


Vprašanja in odgovori se bodo stalno dopolnjevali?

Če bo le v naši moči, vam bomo ugodili.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses